Meer weten over de mogelijkheden voor u? Bel Twan op 06 - 255 66 662

25 jaar ervaring in de bouw

Mijn eerste stappen in de wereld van de bouw zette ik bij een bouwkundig-ergonomisch adviesbureau voor woningaanpassingen. Hier vormde mijn plan voor woningaanpassingen een bindende advies naar gemeenten om subsidie aan de aanvrager te verlenen. Daarna kwam ik er na een aantal jaren als zelfstandige klusser erachter dat zelf bouwen niet iets was om voor het leven te doen. 

Een nieuwe start als werkvoorbereider bij een grote aannemer in cleanrooms bracht me via ziekenhuiswandbekleding en aanverwante producten bij een leverancier van aluminium producten voor de bouw en industrie als projectmanager. In deze tijd heb ik mijn waardevolle netwerk van architecten, aannemers, bouwbedrijven, specialisten opgebouwd, waaronder de vloerenspecialisten waar ik nu nauw mee samenwerk. 

Uiteindelijk kroop het bloed waar het niet gaan kon en ben ik voor mezelf begonnen als allround projectleider met als hoofdactiviteit de verkoop van industriële vloeren. 

Dankzij mijn ervaring met precisieprojecten in de cleanroombusiness – hoge eisen onder zware tijdsdruk – heb ik oog voor detail en is de planning altijd heilig. Tel daar mijn nuchtere karakter bij op en ik kan u verzekeren dat een project tot een succesvol einde wordt gebracht. Ik werk graag in een informele sfeer en ik blijf uw enige contactpersoon. Korte communicatielijnen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen en eerlijkheid en transparantie maken het werken met mij en dus Veerdonk Projecten altijd prettig.

Wilt u meer weten over de  bedrijven waar ik gewerkt heb, bekijk ook eens mijn LinkedIn pagina voor mijn uitgebreide CV. Mooie projecten kunt u binnenkort vinden op de pagina’s Bouwmanagement en Industriële vloeren.